Hvem står bag X-Act

Per Roager arbejder som fuldtids professionel Personlig Træner, ungdomscoach, motivator, underviser, foredragsholder og erhvervscoach for virksomhedsledere og er direktøren og ejer af X-Act Aps, X-Act Balance, X-Act Coaching og perroager.dk.

Per er uddannet og certificeret som Fitness- & spinnings instruktør og arbejder til dagligt som Professionel Personlig træner/coach. Per er blandt andet certificeret i Meyers Briggs typeindikator. Han har en certificeret Master uddannelse i coaching og kommunikation og har afsluttet flere internationale uddannelser/ kurser i UK og Holland. Per Roager er tidligere formand og bestyrelsesmedlem for Livline i Sorgen og har doneret masser af frivilligt arbejde og støtte til denne non-profit organisation.

Foreningen arbejdede som en gratis akut hjælpetjeneste til børnefamilier, der netop har mistet et eller flere familiemedlemmer, da det er noget Per selv kender til.

Per bruger al sin fritid, med familien og på at holde sig selv i god fysisk og mental form. Per træner cirka 10-15 timer om ugen på sin passion, triatlon. Per har gennemført 2 fulde Ironman distancer, 5 x Ironman 70.3, flere løb og triatlon stævner.

Per´s mål for 2019 er at gennemføre “The Big Four”. (1/1 marathon,IM 70.3, IM cph og 1/2 marathon)
Per har startede sit eget TRI hold op i 2019 `X-Act Sports Team` hedder det og her træner Per med samtidig med at Per løbende træner og afholder Motivations Bootcamps, webinars og personlig træningsforløb.
Find mere informationer her på siden, hvis du er interesseret.

Per er også forfatter og foredragsholder udfra sin bog – Tør du, Vil du, Kan du? som er med tilhørende 20 siders arbejdsmateriale til brug for skoler og andre undervisningsinstitutioner, eller som god læsning.

Bogen er for alle teenagere, deres forældre og undervisere og giver et provokerende, kærligt og autentisk bud på, hvordan man bliver i stand til at træffe gode beslutninger i livet. Beslutninger som støtter den enkelte i sin drøm og mål, så man får en god fremtid.

De unge og læseren vil med bogen lærer hvordan man kan tage ansvar for egne beslutninger og handlinger, og give indblik i hvordan styrke, selvindsigt, selvtillid, livskvalitet og en ekstra god indlæring kan tilegnes.

Per er Myers-Briggs certificeret.

– MBTI® spørgeskemaet (Myers-Briggs Type Indicator®) er verdens mest udbredte personligheds-spørgeskema. Der udfyldes mere end 3,5 mio. spørgeskemaer i hele verden hvert år, og der er over 13.000 kvalificerede brugere i Europa. Det er baseret på over 50 års forskning og udvikling og er tilgængelig på 19 sprog.

Prøv os næste gang

Prøv X-Act næste gang du ønsker et forslag eller oplæg vedr. Personlig Træning, foredrag, kursus eller workshop med Mental vinkel og med et stort kærligt spark bagi. Hvis i ønsker at jeres medarbejdere og virksomheden skal motiveres og inspireres på en anderledes måde og derved skabe nye resultater, kan jeg hjælpe. I er meget velkomne hos X-Act, uanset om det drejer sig om egne motivation, finde potentialet frem hos andre eller måske forbedre kommunikationen og forståelsen for hinanden.

Kontakt X-Act for ideer, planlægning og sammensætning af indhold samt priser.