It's time to work it out

Hos X-Act tilbyder skræddersyet forløb til dig med henblik på livsstilsændring.
Boost til kroppen, vægttab, tonet krop, større muskler eller en stærk sund fysisk og mental form. En proces der med garanti giver større overskud og bevægelsesfrihed i hverdagen.

Her på siden finder du mere info omkring, hvad det er vi tilbyder , her-og-nu, erfaringer, kompetencer indenfor personlig træning, opnåede resultater, vægt-tab, specifikt målrettede forløb, coaching samt dato for bootcamps og meget mere.

De her muligheder har du

Der er flere muligheder for dig til at få opfyldt dine mål/behov, og for det meste er det ikke en “Standard løsning” du er brug for.

Giv dig selv den bedste start på året. I år er dit år. Der sættes nemlig maximalt fokus på dig og den enkelte og dennes forhindringer for at lykkes.

Mental træning

Vi tilbyder personlig coaching både til private og virksomhedens ansatte. Det kan foregå som enkelttimer eller længere coaching/træningsforløb, præcist så det fungerer optimalt for dig.

Fysisk træning

Teksten er på vej!

Et helt specielt tilbud til dig og din ven/veninde, som ønsker at få en fast struktur og blive fastholdt i god momentum og få en fuldstændig træningsplan at opnår dit/jeres fælles mål. 

Kost/Ernæring

Når det kommer til vægttab, findes der ingen hemmeligheder, succes metoder eller mirakelprodukter, som kan skabe resultaterne. I teorien er det et simpelt og gennemtestet regnestykke, der gælder – at forbrænde flere kalorier end du indtager. 

Online Træning

Mulighed for tilkøb af specifikke ting såsom: kostprogram før/under/efter konkurrence, træningskit/snack, ekstra træningsprogram, træningsplan, coachingsessions, med mere.

Coaching

Hvis du ønsker coaching der flytter dig og giver dig nye muligheder så book din coaching session nu. 

Triathlon Træning

Har du et ønske om at prøve kræfter med Triatlon sporten og måske gennemføre dit første triatlon-stævne, med god træning og det sociale i højtsæde, så er dette hold og klub lige noget for dig.