Tilbud

  Tør du, Vil du, Kan du? (Paperbag)

  Tør du, vil du, kan du? er for dig, der er teenagefyr, eller til teenagepiger, der gerne vil forstå fyrene. Den er skrevet uden filter og er til tider provokerende og også lærerig for teenageforældre og lærere. Det er en bog, der lægger sig ud med tidens hotteste emner såsom mobning, motion, uddannelse og druk, og som provokerer, støtter og skubber til teenagefyren – både kongen, klovnen, hængerøven, fodboldfyren, Facebooknørden og alle de andre.

  149.00 DKK 129.00 DKK

  På lager - Hurtig levering!

  Beskrivelse

  148 siders inspirerenede, provokerende og lærerigt stof til unge teenagere, deres forældre og undervisere.
  Lev. som paperback og NU med 24 siders – transformerende opgaver helt gratis.

  Læs eller se mere på www.perroager.dk

  I Bogen er der en peptalk til unge fyre om alt det, der rører sig i teenagelivet. Hvordan får du fingre i den lækre pige fra klassen? Hvordan lærer du at sige til eller fra over for stoffer? Hvordan tackler du gruppepres fra venner og irriterende forældre, og hvordan kommer du dig over en stor sorg? Det og meget mere giver denne bog dig svar på. Med udgangspunkt i forfatterens egne teenageerfaringer får du indblik i et teenageliv fyldt med problemer, glæder og sorger.

  Som 12-årig mistede Per Roager sin far på mystisk vis, og som 13-årig døde hans mor af kræft. Derefter tog hans teenageliv sig en kedelig drejning med plejefamilier, skoleskift, stoffer og kærestesorger. Trods de problemfyldte teenageår fik Per Roager revet sig selv op og har i dag et succesfuldt liv. Men vejen har været mere snørklet end nødvendigt, og derfor vil han gerne hjælpe alle teenagere til at få et godt teenageliv – uden at løfte pegefingre. Det handler først og fremmest om, at du lærer at tage gode beslutninger for dig selv hele tiden.