Hvem står bag xactbalance

Per Roager arbejder som fuldtids professionel Personlig Træner, ungdomscoach, motivator, underviser, foredragsholder og erhvervscoach for virksomhedsledere.

Per er uddannet og certificeret som Fitness- & spinnings instruktør og arbejder til dagligt som Professionel Personlig træner/coach. Per er blandt andet certificeret i Meyers Briggs typeindikator. Han har en certificeret Master uddannelse i coaching og kommunikation og har afsluttet flere internationale uddannelser/ kurser i UK og Holland. Per Roager er tidligere formand og bestyrelsesmedlem for Livline i Sorgen og har doneret masser af frivilligt arbejde og støtte til denne non-profit organisation. Per er en ivrig triatlet. 

Forening – Liviline i sorgen.

Foreningen arbejdede som en gratis akut hjælpetjeneste til børnefamilier, der netop har mistet et eller flere familiemedlemmer, da det er noget Per selv kender til.

Per bruger al sin fritid, med familien og på at holde sig selv i god fysisk og mental form. Per træner cirka 10-15 timer om ugen på sin passion, triatlon. Per har gennemført 4 fulde Ironman distancer, 7 x Ironman 70.3, flere løb og triatlon stævner.

Per´s mål for 2019 og 2022 er at gennemføre “The Big Four”. (1/1 marathon,IM 70.3, IM cph og 1/2 marathon)
Per har sin egen triathlon klub `X-Act Sports Team`  Per afholder Motivations Bootcamps, webinars og personlig træningsforløb.
Find mere informationer her eller skriv en mail, hvis du er interesseret i at vide mere.

Per er Myers-Briggs certificeret

– MBTI® spørgeskemaet (Myers-Briggs Type Indicator®) er verdens mest udbredte personligheds-spørgeskema. Der udfyldes mere end 3,5 mio. spørgeskemaer i hele verden hvert år, og der er over 13.000 kvalificerede brugere i Europa. Det er baseret på over 50 års forskning og udvikling og er tilgængelig på 19 sprog.

Prøv os næste gang

Prøv xactbalance næste gang du ønsker et forslag eller oplæg vedr. Personlig Træning, foredrag, kursus eller workshop med Mental vinkel og med et stort kærligt spark bagi. Hvis i ønsker at jeres medarbejdere og virksomheden skal motiveres og inspireres på en anderledes måde og derved skabe nye resultater, kan jeg hjælpe. I er meget velkomne hos xactbalance, uanset om det drejer sig om egne motivation, finde potentialet frem hos andre eller måske forbedre kommunikationen og forståelsen for hinanden.

Udfra ting vi elsker!

Hos xactbalance arbejder vi med udvikling

Hos xactbalance arbejder vi med udvikling både individuelt og på virksomhedsniveau.
Vi stræber efter det unikke og efter resultater, der holder ved indsigt og handlekraft.

  • Motivation som motor – skab glæde og momentum
  • Sports- og personlig performance – intet er umuligt
  • Personlig og autentisk gennemslagskraft – kommunikation med Power

Tør du, vil du, kan du? – Sådan bliver du en glad teenager

– Tør du gå efter dine drømme?
– Vil du gerne være glad?
– Kan du være en god ven eller kæreste?

Mød hele holdet

Her kan du se hvem der står bag xactbalance 

Per Roager

Coach/ Certificeret personlig træner

Er prof. coach, motivator, ungdoms- og sportscoach, underviser, foredragsholder, erhvervscoach for virksomhedsledere. Jeg arbejder med fysisk & mental træning, coaching og kommunikation, forretningsudvikling.

Jeg er uddannet og certificeret personlig træner fra Fitness Institute og har Meyers Briggs typeindikator og har en certificeret Master uddannelse i coaching og kommunikation samt afsluttet flere internationale kurser.

Idag bor jeg med min familie i Nordsjælland, er gift og far til to drenge.

Pernille Thiesen

Ejer, Coach og Pilatesinstruktør

Jeg er uddannet og certificeret Pilatesinstruktør har 15 hold om ugen og underviser alle vores Pilates hold. Er uddannet coach og har tidligere været personale chef for et Danmarks førende firmaer. Min tilgang til alle er, at de får det optimale ud af hver session og bliver efterladt med en god kropsoplevelse og ny indsigt til sin krop.

Philip Roager

COACHING MENTORING PERSONAL DEVELOPMENT

Jeg er 28 år, bor i Gentofte

Handelsøkonom i 2016, samt Bachelor’s degree programme in International Sales and Marketing 2019.
Landmark Education – Live life extraordinary and fulfilled 2015
Certificeret i anatomi & fysiologi 2014.
COO & Partner i Saxis Virksomhedsbørs 2020

Head of Customer success 2021 – Visma Dinero

Business developer and partnerships manager – Visma Dinero 2022

 

 

Fuldtid · 1 år 9 mdBusinesBusiness developer & partnershipjul. 2022 – I dag · 3 mdr

jan. 2021 – I·B