BootCamp 2019

Jeg kan og jeg vil – noget som mit 10 ugers BootCamp forløb ved Per har indprentet i mig. Jeg har nået mit delmål – vægttab på 10 kilo og troen på, at jeg kan nå mine mål. Det sociale i en BC er helt uovertruffen, vi bakkede hinanden op og havde omsorg for hinanden – og det har vi stadig. Det er så opløftende at tage af sted for at træne og så blive mødt af smilende ansigter og high fives – vi var og er alle forskellige, men alligevel skabte vi et fællesskab om at nå vores mål, uanset om det var vægttab, motivationsboost, halvmaraton eller noget helt fjerde. Det var og er plads til os alle sammen og det var og er så skønt.

De forskellige træningsformer/hold, var en god måde at afklare, hvad der individuelt passede til mig og det giver et boost til selverkendelse. Ja, jeg kan bokse, cykle, danse og ikke mindst styrketræne efter et justerbart program og Pers kyndige vejledning. Jeg forsætter nu mod mine næste mål og takket være mine med-BC’er og Pers altid gode humør og motiverende væsen, er det på alle måder en fantastisk følelse.

Anne

Træningsforløb.

Feed back fra vores træningsforløb.

Min datter Maj-Britt fik ret, da hun anbefalede dig som supercoach. Tak for en god bootcamp og god coaching. Jeg nåede ikke mit mål, at tabe 3 kg i løbet af perioden, men fik til gengæld mere muskelmasse og sænket mit blodtryk, så jeg fik halveret mit pilleforbrug. Lige nu sidder jeg på Kreta og mister lidt af den opbyggede muskelmasse, men jeg har fået lyst til at genoptage træningen, når jeg kommer hjem. Det bliver desværre ikke i Helsinge, men i Espergærde eller Humlebæk.Endnu engang tak for din indsats.

Vibeke

Til Per..

Til vores intro møde fortalte du at den her proces ville blive som at blive kastet ud over styret på cyklen, og lande omtumlet et andet sted.
Min tanke til det var: slap dog af, jeg skal bare tabe mig.

5 uger senere havde jeg kun tabt 4 kg, hvilket jeg ofte har gjort på en uge. Så det kunne have set anderledes ud.
Jeg har det nu som jeg havde bestilt en rejse til Tyskland i stedet er jeg landet i Italien.
Tyskland er fint, Italien er fantastisk.
Der er ikke noget galt med Tyskland men jeg havde aldrig turde håbe på Italien.

Jeg har ikke tabt mig så meget som jeg havde troet.
Men jeg er kommet til at elske min træning både styrke og cardio. Jeg nyder at presse mig selv og se resultaterne.
Jeg har fundet ud af hvad sund kost gør for min krop,så det ikke er en kur men varig ændring.
Jeg har fået de værktøjer jeg har brug for til at nyde og holde fast i min nye livsstil også når jeg er presset.
Men frem for alt har jeg fundet min indre kriger og mit gode humør frem.
Tak Per.
Min livskvalitet er steget med flere 100%.
Din bootcamp er mit livs bedste investering.

Camilla

Bootcamp

Jeg vil gerne takke dig for en veloverstået Bootcamp. Jeg er utrolig taknemmelig for den måde du har kørt Bootcampen på. Jeg er blevet introduceret til en fantastisk coach og nogle fantastiske mennesker, og ikke mindst prøvet en masse forskellige træninger. Det har derfor givet mig et godt indblik i, hvad jeg skal nu, hvor jeg igen er på egen hånd.

Du skal vide, at jeg har sat pris på dit fantastiske humør, dine træninger og ikke mindst dine tilbagemeldinger ved vejningen, hvor du har været ærlig og give det ‘kærlige spark’ som har været nødvendigt for mig – tak!

Jeg kan varmt anbefale en Bootcamp med Per Roager – han gør alt hvad der står i hans magt, for at du når dit mål. Jeg betragter nu mig selv som løber, og som bonus har jeg tabt mig mere end forventet.

Charlotte

Fede 8 ugers bootcamp

Tak for en super fed 8 ugers bootcamp – Det har været et effektivt, målrettet og sjovt forløb, som giver energi, begejstring og hjælper en til at komme afsted hjemmefra, dette skyldes den kanon hold kampgejst om ét fælles mål. Så ønsker du en sundere og stærkere krop, kan jeg klart anbefale at man deltager på en Boot Camp hos Per Roager.

Pia

Helsinge & X-Acts bootcamp

Tilbage i december 2018 befandt jeg mig i en situation, hvor jeg tidligere havde trænet og løbet en del, men på grund af jobskifte med længere transporttid var det sjældent, at jeg fik holdt mig selv op på det. Og når jeg gjorde, kunne jeg ikke se noget formål.

Jeg havde mistet min motivation til at træne og i det hele taget dyrke motion – helt mistet glæden ved det. Jeg var derfor nødt til at gøre noget! Med Titlen motivationsbootcamp – lød det til at være lige det, jeg havde brug for! So I did it!

Jeg har haft det fedeste forløb sammen med en hel masse mega seje, committede skønne og sjove bootcampere!! Jeg har glædet mig til hver eneste gang, når jeg skulle til træning! Til min egen store overraskelse, er jeg blevet helt hooked på bodybike. Samtidig har jeg fået lysten til at løbe tilbage!

Der er kommet fin struktur på min træning og jeg føler mig stærkere, sundere og har det bare så meget bedre fysisk såvel som mentalt! Som bonus har jeg omdannet 5 kg fedt til muskelmasse,mindsket cm både på lår, mave og hofte og fundet et helt unikt fællesskab blandt mine seje træningsbuddies!

Annette

Bootcamp !

Giv mig lige lov til at fortælle min historie. Hvem ved, måske den kan bruges til noget.
Jeg hedder Lars og er 59 år. Gift med verdens dejligste kone. 4 voksne dejlige børn. Godt job som jeg er glad for. Bil. Hus og have. Så egentlig skulle jeg jo være glad og tilfreds. Men, jeg ved ikke rigtig. Men jeg var
holdt op med at kigge på ham der i spejlet ude på badeværelset om morgenen. Jeg brød mig ikke rigtig om synet af…. Ja, forfald. Men det var alt jeg gjorde.
Så en dag da min kone spurgte (for hundredesyttenende gang!) om jeg ikke ville med op i Helsinge Fitness og lave bare et eller andet, mens hun var til zumba. Så gik jeg med.

Jeg begyndte da også at gå til spinning. Og nogle gange to gange om ugen!
Men… Han var der stadig. Ham der ude på badeværelset.

Og endnu en gang kom min bedre halvdel med et forslag. Bootcamp? Ja! Med ham der Per fra spinning. Tja hvorfor ikke.
Så vi hoppede på. Og mere end en gang! For det er faktisk rigtig sjov og hyggeligt at træne sammen med andre. For der sker noget, når vi blander os med andre mennesker. Det bliver ligesom bare mere vedkommende og, for mig i hvert fald, forpligtende. Og ja, der opstår et kammeratskab, hvor man hjælper og støtter hinanden. Ligesom man selv trækker på det, når man selv får brug for hjælp og støtte.

Og ham Per fra spinning? Ja, han lærte mig en masse! Om alt muligt lige fra trænings-metoder og -vaner over udstyr til meningen med og forslag til en sundere kost.

Det er nu godt 18 kilo og en hel del centimeter siden, jeg startede hos Per sidste sommer. Så hvis du overvejer Bootcamp. Så har jeg kun et råd. Gør det!

Og ham i spejlet ude på badeværelset? Han er der endnu, men nu hilser vi på hinanden, med et smil og et lille blink i øjet.

Lars