Der er flere muligheder for dig til at få opfyldt dine mål!

Derfor finder vi ud af sammen hvilken plan og process, der virker for dig og for din hverdag, og laver samtidig løbende tilrettelser undervejs.

Per Roager, Personlig Træner – Mobil: 26 73 64 00

Der er flere muligheder for dig til at få opfyldt dine mål/behov, og for det meste er det ikke en “Standard løsning” du er brug for.
Derfor finder vi ud af sammen hvilken plan og process, der virker for dig og for din hverdag, og laver samtidig løbende tilrettelser undervejs.

Du vil ikke bliver overladt til dig selv i den process, og skal altid være med til at præge den og forbedre den. Jeg har coachet i over 18 år og der har været mere end +500 mennesker igennem mine træning/coaching forløb, hvilket giver mig en massiv og god indsigt og viden om hvad der er muligt for dig.

I vores process arbejder vi ikke med middelmådighed, og du skal derfor være åben, coachable og villig til at drømme og sætte målene lidt højere end forventet. Dette betyder ikke at vi skal være urealistiske, men i et stærkt samarbejde og tæt relation, fortæller erfaringen mig, at vi alle indeholder et væsentlig større potentiale end vi selv tror på.

Jeg håber du træffe valget at det er nu du vil igang, og glæder mig til at starte rejsen med dig, og har du spørgsmål eller ønsker mere viden, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakt mig.

Mit motto er: ¨Vær altid den bedste udgave af dig selv”

Det, du kan forvente af mig, er, at jeg vil motivere og inspirere dig i hele forløbet. Jeg vil sørger for et forløb, der styrker dig fysisk og mentalt, og giver dig dit ønskede resultat. Du vil få en plan med mål og delmål og indsigt i, hvordan du kan sætte større mål og opnå vedvarende resultater.

Min træning er anderledes og unik, og kendetegnes ved at indeholde, stærk motivation, resultater, passion, glæde og stor tilfredsstillelse efter træning/coaching. Du skal stå tilbage med, en klar retning og viden til at kunne fortsætte din egen rejse efter vores forløb er sluttet.”Et naturligt forløb der virker.

 

Kontakt os her