Triggerpunkt massage

Ovennævnte ydelse er 400 kr. excl. kørsel.

500.00 DKK

På lager - Hurtig levering!

Beskrivelse

Hvad er triggerpunkt massage?
Et triggerpunkt er et meget ømt sted i musklen. Ved en øm eller skadet muskel, trækker muskelfibrene sig sammen et vis sted i musklen. Det er det, vi kalder et triggerpunkt.

Hvis du har dyrket sport eller arbejdet længe ved din computer eller lign. vil din muskels triggerpunkt gøre ondt i de brugte muskler. Ved tryk på et triggerpunkt kan man i de fleste tilfælde opleve en forløsning og lindring i den ømme muskel med det samme.

Vi vil typisk trykke 3 gange af 30 sek. ad gangen afhængig af, hvor øm musklen er, og i alle muskler sidder der minimum et triggerpunkt, men typisk er der to eller flere i de store muskler.

Hvis dine triggerpunkter er ømme og aktive kan disse behandles og ofte vil der være lindring med det samme. Hvorfor anbefaler vi triggerpunkts massage Det gør jeg fordi Triggerpunkt massage er en meget effektivt behandling, hvis man har ømhed eller smerter i kroppen.

Ved behandlingerne kommer jeg dybt ned i muskulaturen og får lavet en afspænding af muskulaturen. Herefter vil almindelig kropsmassage bidrage til et øget blodgennemstrømning og restitution af musklerne. En super kombination og effektiv behandling for aktive mennesker.